شرایط ورود

1.گردشگران خارجی که فقط از قشم دیدن می کنند
گردشگران خارجی که تنها از جزیره ی قشم دیدن می کنند نیازی به تهیه ی روادید ندارند. حداکثر زمان اقامت 14 روز است اما می توان آن را از طریق نمایندگی امور خارجه منطقه ی آزاد قشم تا 6 ماه تمدید نمود.
2. گردشگرانی که هم از قشم و هم خاک اصلی کشور ایران بازدید می کنند
گردشگرانی که نه تنها از قشم که از سرزمین اصلی کشور ایران نیز دیدن می کنند باید روادید تهیه کنند.
در هر صورت ارائه ی تقاضانامه به وزارت امور خارجه ی ایران از طریق اینترنت ضروری است.
(1) تقاضا ی روادید در هر یک از سفارتخانه های ایران
مدارک مورد نیاز (پیشتر از فهرست مدارک مورد نیاز اطلاع حاصل کنید؛ فهرست این مدارک در هر یک از سفارتخانه ها ممکن است متفاوت بوده و تغییر کنند)
1. فرم تقاضانامه
2. دو قطعه عکس
3. گذرنامه
4. تاییدیه ی اولیه صادر شده از طریق وزارت امور خارجه ی ایران
5. هزینه ی روادید (تقریبا 50 یورو)
(2) تقاضانامه در فرودگاه
گردشگرانی که سفر خود در ایران را از شهر های تهران، اصفهان، شیراز، تبریز و مشهد شروع می کنند، می توانند ویزای فرودگاهی خود را در فردگاه های بین المللی دریافت کنند. اما این فرآیند ممکن مدت زمان زیادی طول بکشد به همین دلیل پیشنهاد می شود که روادید را از قبل تهیه کنید.
علاوه بر مدارک ذکر شده در بالا ممکن است بلیط برگشت شما نیز مورد نیاز باشد.
(3) تقاضانامه در جزیره قشم
آن دسته از گردشگرانی که سفر خود را از قشم شروع کرده و سپس وارد خاک اصلی ایران میشوند می توانند با مراجعه به نمایندگی وزارت امور خارجه واقع در قشم برای دریافت روادید اقدام کنند.
در هر صورت ارائه تقاضانامه به وزارت امور خارجه و دریافت شماره ی تاییدیه الزامی است.
مدارک مورد نیاز برای تقاضای روادید ایرانی به این ترتیب هستند:
(1) یک عدد فرم تقاضانامه (تهیه شده در سفارتخانه یا فرودگاه مقصد)
(2) یک عدد گذرنامه

اشتراک گذاری این صفحه

منطقه آزاد قشم - کلیه حقوق محفوظ

شرایط استفاده | طراحی و توسعه توسط رسانه هزاره